Tamara

Tamara Butter, de vrouw achter Reflex Consult.

Het tot bloei laten komen van mensen houdt mij al lange tijd bezig. Aan het begin van mijn carrière ging ik het avontuur aan om een aantal jaar in Londen en Sydney te werken. Teruggekomen in Amsterdam heb ik 10 jaar als manager in de goede doelen sector gewerkt, gericht op duurzaamheid en gezondheidsbevordering. Ik initieerde het project Mindful Kids -een cursus Mindfulness voor kinderen- en liet de Universiteit van Amsterdam wetenschappelijk onderzoeken welk effect dat op hen had. Hoewel ik prachtig werk deed, paste het niet helemaal bij me. Het managen van een organisatie, beleidsplannen en begrotingen opstellen en bewaken, internationaal onderhandelen op bestuursniveau zijn allemaal dingen die ik goed kan. Alleen na verloop van tijd realiseerde ik me dat dit me niet werkelijk interesseert.

Ik heb werk gemaakt van mijn eigenheid. Mensen en wat hen drijft in de dingen die ze doen, talent ontdekking faciliteren- dat motiveert mij. Ik ben Post-HBO gecertificeerd loopbaanprofessional en coach voor persoonlijke ontwikkeling, opgeleid door Annet Brinkhuis Opleidingen. Met veel plezier begeleid ik jongeren bij het stroomlijnen van hun opleiding, werk en leven, met hun eigenheid als basis.

Wil je een keer kennismaken? Of heb je een vraag of opmerking, stuur me gerust een bericht: tamara@reflexconsult.nl of bel naar 06-26112086 of meld je hier aan voor een kennismaking.